neviem co konkretne je propagacia v mediach za 50000eur. co to cislo znamena ?
ja zastavam stranu ktora vravi, ze nieje vporiadku ak sponzorovi povies, ze potrebujes 5000 eur na reprezentacnu akciu, na tu pouzijes 3500 eur a 1500 eur nechas cloveku ako proviziu. ako uvedomujes si aku cast potencionalnych sponzorov toto odradzuje? lebo to nieje, ze zvaz pouzil cast prispevku na svoju reziu. on ju pouzil na sukromnu spotrebu cloveka ktory je prezident zvazu (aspon tak to vy prezentujete ze je to provizia pre neho ako osobu).
konkretne z nadacie esetu mohol zvaz dostat aj viac penazi (kedze ako zamestnanci mame pravo navrhovat projekty na podporu a je tam aj nemala uspesnost v tom). a pre zvaz by to bolo prospesnejsie, lebo by si z toho nikto neodcerpaval v takom pripade provizie. l minulosti, najdi si v historii tohto vlakna co som pisal v minulosti v case ked ta situacia bola. dnes tie rozpocty su, lenze stale maju rovnako zlu strukturu. rychlost je lepsia, kvalita rozpoctu mi nejako relevantne vyssia neprichadza.
a ze nemate ludi na drobne upravy webu ? co je s IT komisiou ktoru ste mali ? nemala by to robit ta komisia ?